Ambi-Toys First Toys

Ambi-Toys peek a Boo Ted

Ambi-Toys Peek a Boo Tes is een grappige bijtspeeltje met afgeronde vormen voor de handjes en mond van je baby. Een lichte druk op het hoofd activeert de ogen en ted verbergt achter zijn handen. Dan ... komt Ted tevoorschijn met een piepje, kiekeboe!

Ambi-Toys Ted driedubbele bijtbeer

De Ambi-Toys driedubbele bijtbeer is een lieve vriendelijke beer om mee te rammelen, op te sabbelen, te bijten en aan te voelen. Het lichaam bestaat uit 3 delen met elk een andere vorm en kleur.

Ambi Toys Twin Rattle Duorammelaar

De bekende rammelaar met geluid van Ambi-Toys Deze twee zonnen smiley maken een draaiende beweging die de oog-handcoördinatie aanmoedigt.

Ambi Toys Zonnebloem Rammelaar

Een vrolijke gekleurde zonnebloem rammelaar, van Ambi-Toys.
Uitverkocht

Ambi Toys baby geschenk set

In dit leuke geschenken set van Ambi Toys zitten de vijf populairste speelgoed artikelen van Ambi-Toys in een cadeau verpakking. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Zo geef je een leuk cadeau waar kinderen de eerst jaren van hun leven veel plezier aan zullen hebben!

Ambi Toys First baby geschenkset

In dit leuke eerste kraamcadeau set van Ambi Toys vind je een collectie van drie speeltjes voor de allerkleinsten. Deze cadeauset bevat de Triple Ted Teether bijtring, een badeendje en een spiegel voor je kindje.

Ambi Toys activiteiten koffer

Met de leuke Ambi Toys activiteiten koffer leren kinderen spelenderwijs actie en reactie ontdekken. De kleurrijke leuke activiteiten koffer heeft zes verschillende activiteiten die door de kleine handje ontdekt kunnen worden. Verbeterde motoriek, oog-hand co√∂rdinatie en het leren van oorzaak en gevolg. 

Ambi Toys Baby spiegel

De Ambi Toys baby Spiegel is een veilige bloemvormige plastic spiegel , makkelijk vast te houden voor kleine handjes als baby's hun reflectie ontdekken en beginnen te leren over wie ze zijn. Het is goed en leuk voor de ontwikkeling van uw kind.