Ambi-Toys Activity Toys

Ambi Toys Stapel Bekers

Een klassieke set van kleurrijke stapel bekers van Ambi Toys voor het stapelen, vullen, of gewoon voor opstapelen en neerhalen. Kinderen zijn vol met energie, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen, zodat ze dol zijn op dingen uit te proberen.

Ambi Toys Lock a Block Vormenkluis

Deze afsluitbare vormenkubus van Ambi-Toys prikkelt de fantasie van je kindje.  Dit leuke speelgoed is ontworpen om: oorzaak en gevolg te leren, de fantasie te ontwikkelen, en sociale interactie aan te moedigen.

Ambi - Toys speeltoren

Als je baby wat ouder wordt worden ze nieuwsgieriger en avontuurlijker. Ze gaan sorteren, verbergen en stapelen. De Ambi Toys speeltoren is hier een leuke aanvulling voor. Ze herkennen kleur, een proces van leren begint. De speeltoren is geschikt voor de kleine handjes en elk deel heeft zijn eigen activiteit voor meer speel mogelijkheden.

Ambi Toys Ted in a Box

Ambi Toys Ted in a Box is een beertje in een pop-up doosje in een handig formaat waar een vriendelijk teddybeer is is verborgen. Druk op de knop en Ted springt met een piepje tevoorschijn. Druk hem naar beneden tot ted weer op zijn plaats zit, sluit het deksel en begin het kiekeboe spelletje opnieuw.

Ambi Toys Rocky Jocky

Ambi-Toys Rocky Jocky tuimelruiter is een grappige blije ruiter die heen en weer beweegt, en zo het fantasie spel aan moedigt en tegelijkertijd oorzaak en gevolg laat ontdekken.

Ambi Toys Baby spiegel

De Ambi Toys baby Spiegel is een veilige bloemvormige plastic spiegel , makkelijk vast te houden voor kleine handjes als baby's hun reflectie ontdekken en beginnen te leren over wie ze zijn. Het is goed en leuk voor de ontwikkeling van uw kind.

Ambi Toys activiteiten koffer

Met de leuke Ambi Toys activiteiten koffer leren kinderen spelenderwijs actie en reactie ontdekken. De kleurrijke leuke activiteiten koffer heeft zes verschillende activiteiten die door de kleine handje ontdekt kunnen worden. Verbeterde motoriek, oog-hand coördinatie en het leren van oorzaak en gevolg. 
uitverkocht

Ambi Toys Focus Pocus speelgoed camera

Scherpstellen, schieten en. . . verrassing! Een grappige clown die naar buiten komt wanneer de knop wordt ingedrukt. Een super leuk speelgoed fototoestel van Ambi toys. Met een pieper en een knop, te zien door de zoeker van deze 'eerste camera' om je kindje te laten genieten van eindeloos plezier.

Ambi Toys Berendraaimolen

Deze vrolijke beren draaimolen van Ambi-Toys prikkelt de fantasie van je kindje. Dit leuke speelgoed is ontworpen om: oorzaak en gevolg te leren, de fantasie te ontwikkelen, en sociale interactie aan te moedigen.

Ambi-Toys Colour Bell

Deze vrolijke Colour Bell van Ambi-Toys is een leuke bezigheid voor kinderen. Deze gekleurde bel is super leuk voor je kindje om mee te rammelen, maar is ook in- en uit elkaar te halen door je kindje, zodat het een leuke stapeltoren wordt!

Baby's en peuters zijn niet geïnteresseerd in het voorbijgaande trends, mode kleuren of de nieuwste gadgets. Zij hebben behoefte aan goed ontworpen en betrouwbaar speelgoed dat niet teleur stelt tijdens het spel en de geleidelijke ontdekking en ontwikkeling van zichzelf, anderen en de omringende wereld. Het Ambi Toys assortiment voldoet aan deze behoeften en zijn een voortdurende bron van leren en plezier. Precies waar speelgoed voor is bedoeld! Het huidige assortiment van Ambi Toys is een assortiment van klassiekers uit het verleden. Ze werden allemaal ontworpen om te helpen bij de bevordering fantasierijk spel, interactie tussen individuen. Veel van dit leuke speelgoed is al in de jaren 70 en 80 ontwikkeld, en spreekt nog steeds tot de verbeelding van kinderen. Simpel, doeltreffend en van hoge kwaliteit.