Ambi-Toys Bath Toys

Ambi-Toys Peter Pinguïn

Peter de Pinguïn van Ambi-Toys is een grappig en lief badvriendje met drijvende vleugels, en beweegbaar hoofd en een hals die langere wordt in het water.

Ambi Toys bath duck

De Ambi Toys Bath Duck is leuk speelgoed voor plezier in bad. Deze grappige lieve eend heeft een uniek design en speel design.

De Ambi Toys Bath Duck is ongeveer 12 cm en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden.

Ambi Toys Eendenfamilie

De drie kleine eendjes kunnen zich verstoppen in mama eend. De gelukkige eenden familie van Ambi-Toys zwemt vrolijk rond in het bad.

Ambi Toys Vissenrad Badspeelgoed

Het bad is een ideale plek om de band met je kind te verstrekken door ongestoord te spelen. De draaiende wiebelende vissen in dit slimme ouderwetse waterrad van Ambi-Toys zullen je kind fascineren.

Ambi Toys Vissersboot

Een vrolijke vissersboot van Ambi-Toys voor eindeloos badplezier. Het roer is tegelijkertijd een reddingsboei, voor als de kapitein overboord valt. De masten veranderen in vishengels en alle visjes kunnen achter een geheim luikje onder het dek worden opgeborgen. Dit leuke badspeelgoed is ontwikkeld voor: de oog en handcoördinatie, sociale interactie aan te moedigen, en om ontdekking en nieuwsgierigheid aan te moedigen.

Ambi Toys Bubble Fish

De leuke bubbel visjes van Ambi-Toys laten je kindje zien dat deze bellen blazen onderwater. Vraag je kindje het bellenblaas geluid na te doen. Speel het geven en nemen om de motorische vaardigheden te stimuleren. Laat je kindje de verschillende texturen op de vinnen ontdekken om de tastzin te stimuleren.

Baby's en peuters zijn niet geïnteresseerd in het voorbijgaande trends, mode kleuren of de nieuwste gadgets. Zij hebben behoefte aan goed ontworpen en betrouwbaar speelgoed dat niet teleur stelt tijdens het spel en de geleidelijke ontdekking en ontwikkeling van zichzelf, anderen en de omringende wereld. Het Ambi Toys assortiment voldoet aan deze behoeften en zijn een voortdurende bron van leren en plezier. Precies waar speelgoed voor is bedoeld! Het huidige assortiment van Ambi Toys is een assortiment van klassiekers uit het verleden. Ze werden allemaal ontworpen om te helpen bij de bevordering fantasierijk spel, interactie tussen individuen. Veel van dit leuke speelgoed is al in de jaren 70 en 80 ontwikkeld, en spreekt nog steeds tot de verbeelding van kinderen. Simpel, doeltreffend en van hoge kwaliteit.