Ambi-Toys Wheeled Toys

Ambi Toys Max de Hond

Trek Max de Hond van Ambi-Toys achter je aan voor gezelschap en plezier!. De geluiden en bewegingen van deze leuke speelgoed hond zullen je kind zeker aanspreken en aanmoedigen ze na te doen. Dit leuke speelgoed is ontworpen om: oorzaak en gevolg te leren, de fantasie te ontwikkelen, en sociale interactie aan te moedigen.

 

Ambi Toys Lock Up speelgoedgarage

De Ambi Toys Lock Up Garage is een afsluitbare speelgoedgarage met drie kleurrijke voertuigen die achter de garagedeur met de juiste kleur gezet kunnen worden. De deuren kunnen met de sleutel worden afgesloten en de vorm is dusdanig dat kleintje ze makkelijk vast kunnen pakken en vooruit duwen.

Ambi Toys Babys First Car

Een vrolijke geel karakter om de baby te vergezellen op die eerste reis van de verbeelding. Zijn ogen op en neer bewegen als hij rolt langs, en de grote rode knop activeert zijn toeter.

Baby's en peuters zijn niet ge├»nteresseerd in het voorbijgaande trends, mode kleuren of de nieuwste gadgets. Zij hebben behoefte aan goed ontworpen en betrouwbaar speelgoed dat niet teleur stelt tijdens het spel en de geleidelijke ontdekking en ontwikkeling van zichzelf, anderen en de omringende wereld. Het Ambi Toys assortiment voldoet aan deze behoeften en zijn een voortdurende bron van leren en plezier. Precies waar speelgoed voor is bedoeld! Het huidige assortiment van Ambi Toys is een assortiment van klassiekers uit het verleden. Ze werden allemaal ontworpen om te helpen bij de bevordering fantasierijk spel, interactie tussen individuen. Veel van dit leuke speelgoed is al in de jaren 70 en 80 ontwikkeld, en spreekt nog steeds tot de verbeelding van kinderen. Simpel, doeltreffend en van hoge kwaliteit.